Yleistä tietoa

Volkswagen tarjoaa Passat B8 auton omistajilleen erilaisia sähköisiä kanavia eli palveluja, joiden kautta saa tietoa autosta, huolloista, sopimuksista, voimassaoloajoista, jne.

Volkswagen ID, aka myVolkswagen

https://www.volkswagen.fi/fi.html

Volkswagen ID on henkilökohtainen tilisi Volkswagenin digitaalisessa maailmassa ja palvelun kautta näkee mm. Mobiilipalvelut (In-Car-sovellukset, Upgrade-toiminnot, Sopimukset ja voimassaoloajat). Portaalin kautta voi uusia mobiilipalvelujen sopimukset.

We Connect

Auton mobiilipalvelujen käyttö. Lataa sovellus iOS tai Android puhelimeen.

Volkwagen

Auton mobiilipalvelujen käyttö. Lataa sovellus iOS tai Android puhelimeen.

Sähköinen käyttöohjekirja

Auton sähköinen käyttöohjekirja on luettavissa osoitteessa https://userguide.volkswagen.de/public/vin/login/fi_FI.

Syötä autosi valmistenumero (VIN) ja klikkaa Näytä käyttöohjekirja nappia. Tämän jälkeen voit lukea autosi käyttöohjekirjaa sähköisesti.

Karttapäivitykset

https://www.volkswagen.fi/fi/huolto-ja-palvelut/myvolkswagen/navigation-map-update.html

Palvelu toimii Volkswagen ID tunnuksen kautta eli pitää olla kirjautuneena että voi ladata uusimmat karttapäivitykset. Karttapäivitykset voi tehdä myös DiscoverCare ohjelman kautta.

Oma Volkswagen

https://oma.k-auto.fi/

Palvelusta näkee Oman auton tiedot, Lisävarusteet, Huoltokäynnit, Dokumentit, Laadunparannuskampanjat, Sopimustiedot ja Huolenpitosopimukset. Huoltokäynnit taulukossa huollon tyyppinä on vain joko ”Huolto” tai ”Muu palvelu”, ei mitään tietoa siis varsinaisista huolloista. Tämä on ihmetyttänyt suuresti allekirjoittanutta.

erWin

https://erwin.volkswagen.de/

Palvelusta saa sähköiset korjaus- ja korjaamotiedot pientä maksua vastaan. Tunnin käyttöikeus maksaa n. 8.8€. Yksityishenkilö ei saa enää palvelusta ulos auton PR-koodeja, huoltohistoriaa, jne. Tämä muutos on astunut voimaan 06/2023.

Sähköinen huoltokirja

Uudemmat autot ovat siirtyneet sähköiseen huoltokirjaan ja auton mukana ei enää toimiteta perinteistä huoltokirjaa. Sähköiseen huoltokirjaan tai huoltohistoriaan ei kuitenkaan ole pääsyä, ainakaan ilmaiseksi.

myVolkswagen ja omaVolkswagen portaalit eivät näytä auton yksityiskohtaisia huoltotietoja tai huoltohistoriaa. Nämä tiedot löytyvät ainoastaan valtuutetuilta huoltokorjaamoilta (K-Auto, Pörhö) ja he pystyvät tulostamaan huoltoraportit ulos.

kts. Huolto-ohjelma