ThermoConnect

ThermoConnect muuttaa älypuhelimesi käteväksi ja reaaliaikaiseksi lämmittimen kaukosäätimeksi, joka tekee Webasto-lämmittimen ohjaamisesta helppoa ja joustavaa. Helppokäyttöisellä ThermoConnect-sovelluksella käynnistät lämmityksen yhdellä painalluksella ja voit ajastaa valmiiksi useampia lämmityksiä oman aikataulusi mukaan.

ThermoConnect voidaan asentaa autoon, jossa on tehdaswebasto ja webaston kauko-ohjain. ThermoConnect asennetaan ”rinnalle” ja se mahdollistaa webaston etäkäytön mobiilisovelluksen kautta.

ThermoConnect on ex. Remuc, joka oli hyvin suosittu laite mm. webaston etäkäyttöä varten. Webasto on ostanut Remucin ja nimi on nyt ThermoConnect.

Katso lisää ThermoConnect FAQ.

Tässä blogissa ei perehdytä tarkemmin ThermoConnect asennukseen, ominaisuuksiin tai käyttöön koska tehdaswebasto + OCU-yksikkö autoissa on valmiina lämmittimen etäohjausvalmius, kts. Volkswagen sovellus.

ThermoConnect etäohjausyksikölle ei siis ole tarvetta sellaisissa autoissa joissa on OCU-yksikkö. Security & Service Plus -paketin (60€/vuosi, 95€/2 vuotta) kautta onnistuu seisontalämmityksen ja/tai seisontatuuletuksen etäkäyttö.

Jos autossa ei ole OCU-yksikköä ja haluaa webaston etäkäytön niin silloin ThermoConnect  yksikön asennus on paikallaan. TCON2-yksikkö maksaa n. 350€-400€, asennuskustannukset tähän päälle ja itse käytöstä veloitetaan n. 40€/vuosi.

ThermoConnect yksikön asennus käyttäen valmista Y-kaapelia pitäisi olla hyvin suoraviivainen toimenpide. Yksikkö asennetaan olemassaolevan telestart vastaanottimen rinnalle. Tämä .org telestart vastaanotin sijaitsee auton tavaratilan oikealla puolella. VAGarenasta löytyy hyviä asennusohjeita ja vinkkejä.