Härpäkkeitä auton sisälle

RuuviTag Bluetooth-anturi

RuuviTag on langaton Bluetooth-anturi, joka mittaa lämpöä, ilmankosteutta, ilmanpainetta ja liikettä. Voit seurata reaaliaikaisia tietoja ja historiakäyriä suoraan mobiililaitteestasi käyttämällä Ruuvi Station -mobiilisovellusta (Android & iOS).

RuuviTag saa virtansa CR2477-paristosta, joka tulee tuotteen mukana. Paristo toimii tavallisesti kahdesta kolmeen vuotta jatkuvassa käytössä ja pariston voi helposti vaihtaa itse.

RuuviTagin voi asentaa käytännössä mihin tahansa – saunaan, jääkaappiin, varastoon, autoon, … ja mitata esim. lämpötilaa ja ilmankosteutta.

Itse asensin RuuviTagin auton kojelaudalle joten pystyn seuraamaan auton sisälämpötilaa ja esim. varmistamaan webaston käynnistymisen sekä saamaan ilmoituksen kun auton lämpötila on talvella esim. +10’C.

Ruuvi Station sovellus on saatavilla Androidille ja iOS:lle.


magneettinen latausteline ilmastointiritilään

Magneettinen latausteline autoon, joka kiinnittyy tukevasti auton ilmastointiritilään ja lataa MagSafe yhteensopivat laitteet vaivattomasti ilman latauskaapeleita. Ehdoton ”must-have” iOS/MagSafe puhelimille. Lataustelineitä saa suomalaisista ja ulkomaisista verkkokaupoista esim. hakusanalla ”Fast Charging MagSafe Car Mount”.

Itselläni on Samsung S23+ ja Lastu MagSafe kuoret sekä tämä teline.


Magneettinen puhelinteline ilmastointiritilään

Magneettinen puhelinteline autoon, joka kiinnittyy ilmastointiritilään. Erittäin käytännöllinen, jos esim. navigoi puhelimen kautta.